Szolgáltatásaink

- Bogár eltávolítás

 Bogárral szennyezett felületek vegyszeres oldása, majd speciális szivaccsal történő eltávolítása. (A fényezésekbe beleégett bogarak eltávolítására garanciát nem vállalunk.)

- KÁTRÁNYOLDÁS

  Kátrányszennyeződések feloldása és eltávolítása speciális vegyszerrel.

- Külső mosás

  A jármű vegyszerrel történő permetezése,aktív habot felhordása, gőzborotvázás, samponozás, lemosás,a karosszéria és az ajtókeretek áttörlése,külső felületek cseppmentesítése,

 - Motormosás

   Fontos hogy évente egyszer a motort is megtisztítsuk a só és egyéb szennyeződésektől. Amire mi figyelünk, hogy megfelelő vegyszerekkel és eszközökkel történjen a mosás.

Elengedhetetlen a forróvizes gőzborotva használata az eredményes tisztításhoz.A motortérbelső műanyag elemek speciális ápolóval történő kezelése, amely védelmet nyújt és késlelteti  az anyag öregedését.

- Belső tisztítás

 Az utastér kárpitrészeinek porszívózása, műanyag felületek portalanítása,ablakok szakszerű tisztítása.

- Belső műanyagápolás

A belső műanyag elemek speciális ápolóval történő kezelése, amely felélénkíti az elemek színét és késlelteti az anyag öregedését.


- Kárpittisztítás

 A belső takarítást kiegészíthetjük a kárpitok kitisztításával!

 A teljes belső kárpittisztítással "varázsolja újjá autóját"bőr-szövet kárpitját kíméletes és korszerű  vegyszereknek köszönhetően foltmentessé varázsoljuk!

A foltok, a kárpitba ivódott kellemetlen szagok maradéktalanul eltűnnek,autóját kellemes tiszta-illat járja át.

 

- BŐRTISZTÍTÁS ÉS BŐRÁPOLÁS

Az autók esetében különösen nagy gondot kell fordítani a bőr védelmére.Az ápolás előtt mindig meg kell tisztítani a bőrfelületet a szennyeződésektől.

Enyhébb szennyeződés esetén a kímélő tisztítót, erősebb szennyeződéseknél az intenzív tisztítót használjuk, így megelőzhető a szennyeződések fixálása az ápolószerrel.

Tisztítás után a felületet javasolt a bőrápolóval kezelni. A benne lévő antioxidások megvédik  a bőrt a sérülésektől,megvédik a kiszáradástól, jó tapintású és puha marad.

Rendszeres ápolással lényegesen meghosszabbíthatja a bőr élettartamát.

 

- Külső műanyagápolás

 A karosszérián lévő, nem színre fújt felületek speciális ápolóval történő kezelése

 

 - Felni tisztítás

 A ráégett szennyeződés speciális vegyszerrel történő fellazítása,eltávolítása végül a felni fényesítése.

 

- Gumiápolás

 Az autógumi speciális ápolóval történő kezelése amely felélénkíti a gumi színét és késlelteti az anyag öregedését.

 

- Extra polírozás, Lámpapolírozás

 Polírozást a híres 3M anyaggal végezzük, kilenc féle anyaggal: a durva polírozást egy közepes, majd a finom polírozás követi. Kollégánk "8.éves " tapasztalattal a háta mögött autóját,fényszóróját felpolírozza

 a legmodernebb anyagokkal és vissza adja autója ujjkori csillogását!Fényszóróját egyedi 6.lépcsős polírozási technikával felújítjuk újjá varázsoljuk. A bogarak a nagy hő hatására beleégnek a fényezésbe a téli sólé okozta matulásokat a karosszérián a használatból eredő kisebb-nagyobb karcokat egy szakszerűen elvégzett polírozással el lehet tüntetni autójáról!A polírozást kiegészítjük egy waxolásal ezáltal autója megőrzi ragyogását!

- Waxolás

A waxolás az autómosás során használatos viaszt helyettesíti. Érdemes havonta felhordani a karosszéria egészére, így teljes védelmet ad a lakknak, szép csillogó lesz az autó.

 

Kültér kerámia bevonatok 

 A kerámia bevonattal az autó összes külső eleme kezelhető.A kerámia bevonat segíti az autó tisztán tartását.A bevonat megvédi autójának külső fényét a szennyeződésektől.

 

- Beltér nano bevonatok

 A nano bevoatnak köszönhetően a textil üléshuzatok és kárpittok tökéletes védelmet szereznek a folyadékokkal és zsírfoltokkal szemben. A műszerfal, műanyag és krómozott részeinek védelme megkönnyíti a tisztítást és könnyen visszaszerzi annak fényét.Teljesen láthatatlan, átlátszó védelmet nyújt.

 

 A nano bevoatnak köszönhetően a bőr üléshuzatok és kárpittok  tökéletes védelmet szereznek a folyadékokkal és zsírfoltokkal szemben. A műszerfal, műanyag és krómozott részeinek védelme megkönnyíti a tisztítást és könnyen visszaszerzi annak fényét.Teljesen láthatatlan, átlátszó védelmet nyújt.Teljesen láthatatlan, átlátszó védelmet nyújt.

 

- Nano szélvédő bevonat

A nano szélvédő bevonattól biztonságosabbá válik a vezetés.Teljesen láthatatlan, átlátszó védelmet nyújt. Vezetés közben komfortérzete növekszik, a vízcseppek 80km/h sebesség felett leperegnek az ablakról. A jobb kilátás, rövidebb reakcióidő!A nanobevonat megakadályozza az ablakon a karcok kialakulását, csökkenti a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattullását és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt.

 

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates